Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

(ΙΘΑ)ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ

ΙΘΑ(ΓΕΝΙΚΗ) ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ.

Το τελευταίο καιρό κάτι γίνεται στο νησί της Κέρκυρας. Οι Φαίακες αντιδρούν στην δημιουργία ΧΥΤΑ-Χωματερής στο νότιο τμήμα του νησιού, στην Λευκίμμη. Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του νησιού αντίδραση των κατοίκων ,το κράτος προσπάθησε να επιβάλλει την τάξη με τους συνήθης φασιστοκατασταλτικους μεθόδους τους, στέλνοντας οχτώ διμοιρίες πάνοπλων ματατζίδων με την παρουσία ασφάλειας και εισαγγελέα ώστε να επιτραπεί στον εργολάβο να ξεκινήσει την διαδικασία δημιουργίας της χωματερής.

Έλα όμως που δεν υπολόγισαν καλά!


Και το πρωί της Πέμτης 26/5/ μια έκπληξη περίμενε τις δυνάμεις καταστολής.


Οδοφράγματα ,φωτιές ,και λαός έτοιμος για όλα…



Δεν υπήρχαν κομματικές αποχρώσεις μόνο πολίτες που έκαναν αυτό που τους επέβαλε η συνείδηση τους. Τα ματ επιτέθηκαν με χημικά προκειμένου να διαλύσουν τον κόσμο,δεν σταμάτησαν όμως εκεί.

Αστυνομικός των ΜΑΤ xτυπά 15χρονό νεαρό με το γκλόπ σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων , o οποίος επέβαινε σε μηχανή, με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει την ισορροπία του και να πέσει σε μια άτυχη ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΥΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά όπως και η άτυχη γυναίκα όπου και ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ αργότερα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Ο Εν λόγω αστυνομικός φυγαδεύτηκε από τους συναδέλφους τους στην προσπάθεια των πολιτών να δοθούν τα στοιχεία του.

Για λεπτομέρειες

http://www.corfunews.eu/ --

http://athens.indymedia.org/-

http://www.in.gr/video/default.aspx?videoID=68246

http://xyta-lefkimis.blogspot.com

http://www.ppkla.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Apocalypto GR είπε...

ειμαι κατα τετοιων πραξεων. ομως ενας αστυνομικος δεν παυει να ειναι ανθρωπος. τωρα τι τον οδηγησε στο να κανει αυτο που εκανε.... δεν μπορω να ξερω. κ γενικα το παραδεχομαι οτι τους παω τους μπατσους ασχετα που ειναι γουρουνια