Τρίτη 10 Ιουλίου 2007

Αει στο διάολο κι εσύ και η κουκούλα σου



Κάποια ανεγκέφαλα, μαστουρωμένα ηλίθια, κάτι δήθεν επαναστάτες του κώλου (τριάντα μαζί!), έστειλαν στην εντατική με βαριά τραύματα έναν αστυνομικό, 24 ετών. Που έκανε το λάθος να φρουρεί τα αυτοκίνητα σε μια ροκ συναυλία για να μην καούν σαν την άλλη φορά.
Δεν έχει σημασία αν αυτοί είναι ή δεν είναι αντιεξουσιαστές, χούλιγκανς, αναρχικοί (ή «αναρχικοί της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά»). Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αν έκανε το ίδιο μια ομάδα αστυνομικών (ακάλυπτων και επομένως ευκόλως ανιχνεύσιμων), θα ζητούσαμε παραιτήσεις, θα απαιτούσαμε από την αστυνομία να μάθει τον συνταγματικό της ρόλο (όπως κάνουμε και θα κάνουμε).
Και καλά θα κάναμε, δίκιο θα είχαμε.

Για τώρα πάντως νοιώθω την ανάγκη να διαολοστείλω αυτούς τους τριάντα θρασύδειλους παλικαράδες με τις κουκούλες (και επομένως ανώνυμους και μη ανιχνεύσιμους) είτε πρόκειται για «αναρχικούς» και «αντιεξουσιαστές», είτε για χαπακωμένα χουλιγκάνια.
Στην πρώτη περίπτωση, δεν έκαναν τίποτα ούτε στο κράτος ούτε στην εξουσία, απλά σακάτεψαν έναν άνθρωπο (άσε που μπορεί να είναι και σε χαμηλότερη κοινωνικά θέση από την δική τους «οικογένεια»).
Στη δεύτερη περίπτωση η μόνη συνέπεια της πράξης τους θα είναι την επόμενη φορά που κάποιος από την ευγενή αυτή ομάδα θα έχει ξεχάσει το όνομά του από το ξύλο, κάποιοι από εμάς να κάνουν τα στραβά μάτια.
Μονά-ζυγά χάνουν!

13 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Απολυτα σωστος.
Η βια δεν ειναι ποτε η λυση.
Ουτε απο τη μια πλευρα...αλλα ουτε και απο την αλλη...

ανεστης είπε...

και φυσικά διαιωνίζει την βεντέτα, την αντεκδίκηση.

Christos είπε...

geia sto stoma sou ...

Giati kseroume na milame mono gia thn via apo thn mia plevra kai oxi gia tous fasistes me tis koukoules.

Ανώνυμος είπε...

κότες.
30 άτομα πήγαν και έδειραν...έτσι ξέρω και εγώ...
δεν δικαιολογώ τη βία, αλλά αν είναι να το κάνεις, ας το κάνεις σαν άντρας με @@.
όλο αυτό το σκηνικό μόνο καλό δεν κάνει, αλλά διαιωνίζει την κόντρα ανάμεσα σε "αναρχικούς" και αστυνομικούς(ή μπάτσους...για εμένα υπάρχει τεράστιος διαχωρισμός μεταξύ μπάτσων και αστυνομικών).

κάτω οι φασίστες, με κουκούλες, στολές, κλπ.

FuSmOKer είπε...

Γεια στο στόμα σου Ανέστη!!

Eduardo Waghorn είπε...

Peace and no violence...we have to change from ourselves...from our inner...

I am Eduardo from Chile, Southamerica...everybody invited to comment into my blogs, even into your own language...
Wonderfull page, congratulations:)

Ανώνυμος είπε...

Τους ανεγκεφαλους και μαστουρωμενους ηλιθιους (απο τη σιγουρια με την οποια ξερνανε τις παπαριες που προσπαθουν να περασουν για "αποψεις"), κατι δηθεν επαναστατες των blogs ποιος θα τους σχολιασει; Καθεστε εδω ρε λαπαδες και αραδιαζετε τις κοντοφθαλμες μαλακιες σας με ρυθμο πολυβολου και δε σας νοιαζει καν ποιον θα παρει η μπαλα.

Ποιες παραιτησεις θα ζητουσατε ρε κομοδινα; Τοσα χρονια περναει απ την κεφαλα σου ποσο ξυλο εχει πεσει απο τα χερια των μπατσων που λατρευεις; Τι κανατε εσεις τοσα χρονια γι αυτα; Τωρα που βγηκαν 2-3 βιντεακια την ειδατε αγανακτησμενοι πολιτες με ανωτερη ηθικη; Ποιοι μπατσοι ειναι ευκολα ανιχνευσιμοι; Οι μπατσοι της ζαρντινιερας εντοπιστηκαν απο κανεναν;

Πως διαολο ρε σουρουκλεμε εμπλεξες τους αναρχικους με αυτη την υποθεση; Δηλαδη ο μονος που αγανακτει με την αστυνομικη καταπιεση ειναι ο αναρχικος; Αλλα βεβαια δεν υπαρχουν αλλες κοινωνικες ομαδες που να συγκρουονται με τα γουρουνια με τηλεοπτικα εκμεταλευσιμο τροπο ωστε να τον δειτε και εσεις απο τον καναπε και να σχηματισετε τις "ανωτερες" αποψεις σας. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

Το αισχρο εσφαλμενο διλλημα να το βαλεις στον κωλο σου λοιπον. Ηταν αγανακτηση ΑΓΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ (ΝΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΠΑΤΣΟΛΑΤΡΗ) και εδειρε ΑΣΦΑΛΙΤΗ, οχι κανεναν αθωο που πηγε να προστατεψει τα καημενα τα αυτοκινητακια τους. Και στην τελικη και να κανεις/κανετε τα στραβα ματια ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ. Ταυτιζετε και γενικευετε ασχετες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ με οτι σας πει ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ και γενικευετε χειροτερα και απο τον Γκεμπελς. Τοσα χρονια που ειχατε ανοιχτα τα ματια σας ειδαμε πολλες κινησεις εναντια στην ατυπη χουντα των μπατσων που ουτε προστατευουν τους απλους πολιτες απ τα ηπια ποινικα εγκληματα, ουτε κανουν τιποτα ιδιαιτερο για το προβλημα των ναρκωτικων (η μαλλον κανουν, το βοηθανε να μεγαλωσει), δερνουν σαν στρατος κατοχης οποιον τολμησει και τους πει την παραμικρη κουβεντα για τις ατασθαλειες και την "μαγκια" που γενικα εχουν και τελικα το μονο που κανουν σχετικα καλα ειναι να προστατευουν την "αριστοκρατια" μας τους πολιτικους.
Α γαμηθειτε.

Οσο για τον γιαννακη που μιλαει για κοτες ας κοπανησει λιγο το βοιδισιο κεφαλι του στον τοιχο και μετα να αντιληφθει οτι οταν μιλαει για κοτες, η πρωτη ΚΟΤΑΡΑ που πρεπει να κραξει ειναι ο μπατσος, που χτυπαει κυριως ανυπερασπιστο κοσμο ΕΝΩ εχει γκλομπς, οπλα, ειναι εκπαιδευμενος να δερνει (αυτο ειναι ουσιαστικα η επαγγελματικη του ιδιοτητα μη μαλακιζομαστε), αν προσπαθησεις να αμυνθεις πηγαινεις μεσα για ενα σωρο κατηγοριες αυτοματα ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΔΕΡΝΕΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ (Η ΛΕΞΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;). Αντε γαμω το σπιτακι σου και σενα. Κατω οι φασιστες με στολες και κουκουλες ΠΑΝΩ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΗ ΔΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

"κότες.
30 άτομα πήγαν και έδειραν...έτσι ξέρω και εγώ..."

Ti "etsi xereis esy" re malaka,fasista tou kwlou pou brikes eykeria na peis thn pipa sou.Oi ka8hmerinoi xilodarmoi,ta basanisthria sta tmhmata,ta davatzilikia kai oi dolofonies,ayta einai gia sena "etsi xerw kai go?".

"για εμένα υπάρχει τεράστιος διαχωρισμός μεταξύ μπάτσων και αστυνομικών"

Giannh - tsoglani,gia sena yparxei terastios diaxwrismos metaty mpatsou kai "astynomikou" e?

Ama diladi sou xwsei to glop sto kwlo enas mpatsos 8a se ponesei,eno ama sto xwsei enas "astynomikos" 8a goustareis kiolas e?

Fenete giayto goustareis ta palhkaria ths EL.AS. pernate polles wres mazi "eyxarista"...

Re ai sto diaolo me tis h8ikomalakies sas...

Ανώνυμος είπε...

προς μαλάκες ανώνυμους.

ρε μαλάκες, βγάλτε τις κουκούλες.
είστε ανώνυμες κότες.

πρώτε ΜΑΛΑΚΑ.
είπα "αναρχικούς" και όχι αναρχικούς.βλάκα.
ποτέ δεν πήρα τη θέση της αστυνομίας.όταν όμως βλέπω τέτοιες πράξεις βίας, παίρνω τη θέση που πρέπει.το blog μαλάκα λέγεται say no to violence.τώρα αν εσύ είσαι μπάχαλος και δικαιολογείς τέτοιες επιθέσεις, στ'αρχίδια μου.
αν ήταν όντως "οργισμένο πλήθος", γιατί δεν το έκανε χωρίς κουκούλες?
γι'αυτό λέω έτσι ξέτω κα γω.
και εσύ και ο από κάτω, ίδιες κότες είστε.
πάντα με κουκούλα θα κυκλοφορείτε.
είστε ντροπή.

ΠΟΤΕ, μα ποτέ μαλάκες δεν ενέκρινα την αστυνομική βία.ίσα ίσα, πάντα ήμουν κατά της.
βλάκες...
όσο για αστυνομικούς και μπάτσους, ένας αστυνομικός κάνει καλά τη δουλειά του, όπως πρέπει, χωρίς ακρότητες.ο μπάτσος όχι.
δεν ξέρω ποια είναι η αναλογία.
σίγουρα υπάρχουν και από τα 2.

τελικά, έχω πολλούς λόγους να υποψιαστώ ότι κ εσείς είστε ασφαλίτες...
γιατί όχι?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους! τιποτα αλλο... σκατοπαιδα, ψευτοπαλικαραδες, εκλασαν οι αναρχικοι και βγηκαν αυτοι. ΟΥΣΤ ΡΕ!

FuSmOKer είπε...

@Anonymous:
Ανώνυμε (που μόνο ανώνυμος δεν είσαι),
Λες:
"Ηταν αγανακτηση ΑΓΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ (ΝΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΠΑΤΣΟΛΑΤΡΗ) και εδειρε ΑΣΦΑΛΙΤΗ, οχι κανεναν αθωο που πηγε να προστατεψει τα καημενα τα αυτοκινητακια τους."

Κατάλαβες τώρα γιατί είσαι για τον πούτσο;;;;;;;;;;;;;;
Αυτά.

Π.Ακ. είπε...

intifata παντου...
οταν λεμε οχι στη βια πρεπει να καθοριζουμε και την ενοια της βιας..
γιατι και κατι τετοια post απο διαφορους αγανακτησμενους εχει αναρωτηθεί κανεις τι είδους βια εξυπηρετουν.

τη βια της δηθεν αγανακτασης τη βια της δηθεν υπερασπισης τη βια ολων μας
η οποια ξεκινα και τελιωνει απο εμασ τους ιδιους.
απο την υποκρισια μας και τον εθελοτυφλοτυσμο μας..
το βολεμα μας και τις ευκολες κουβεντες.

επειδη πολλα αναφερθηκαν περι αντιεξουσιας και αναρχιας αναρχια =χωρις αρχες=χωρις εξουσια=εξ-ουσια=στερητικο και ουσια ,αρα λοιπον αν δεν θελω εγω να εξουσιαζομαι απο κανεναν ποιος ασκει βια πανω μου? ,στεροντασ απο εμενα την ουσια μου? η οποια ειναι η ελευθερία μου και οποιος καταπατα την ελευθερια μου δεν θα πρεπει να αντισταθω?
οσο για τον ρολο των αθωων αστυνομικων και τον αθωο ρολο τον δικο μας βεβαια γιατι ολοι μας κουβαλαμε ενα μπατσο μεσα μας..
δυστυχως η ευτυχως υπαρχουν καποιοι ανθρωποι οι οποιοι βρισκονται σε πολεμο με την καταπιεση και με ολα τα δεινα της κοινωνιας μας και να θελουμε να τα πουμε ως εχουν οι μονοι αλιθινοι σε αυτοι την ιστορια ηταν ειναι και θα ειναι οι αναρχικοι για αυτο και μισιουνται και τοσο,οι αστυνομικοι εξυπηρετουν ενα σκοπο και κουβαλαν οπλα εχουν αδεια ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ...ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ?
αν και κατα την γνωμη μου η επομενη επανασταση θα ναι πνευματικη,αλλωστε η αναρχια ειναι η ανωτερη μορφη πνευματικης κουλτουρας!

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
το πιο αναρχικο βιβλιο ever